Barion Pixel

Amennyiben december 15-ig rendelsz, biztosan megérkezik időben a csomag, azonban az ezt követően leadott rendeléseket már csak 2024-ben tudom teljesíteni.

Bőr borító A5-ös méretben

Valódi marhabőrből, kézzel készült gumis napló borító PontKata naplóhoz

9000,00 Ft


Nincs megjeleníthető értékelés

Leírás

Valódi marhabőrből, kézzel készült A5-ös gumis napló borító PontKata naplóhoz

A5-ös méretű borító (A4-es méret fele). Gumi segítségével rögzíthetők bele füzetek. Összesen 4 db különálló füzet számára van benne hely. Ez lehetőséget ad arra, hogy külön témákat vezethess a füzeteidbe. Például az egyiket határidőnaplóként használod, a másikban a sportolási szokásaidat, haladásodat rögzíted. De lehet külön receptes füzeted is.

A borítóban gumi szolgál a füzetek lefűzésére. Könnyen cserélhetőek és kivehetőek, így azt is megteheted, hogy nem minden füzetet viszel magaddal, ha épp programod van. A borító gumi pedig lehetőséget ad arra is, hogy betedd alá a kedvenc tolladat. A nagyobb méret miatt ez már nehezebb darab, mint a kistestvére (A6-os verzió). Viszont sokkal több teret ad a kreativitásnak is. Ha részletesebb, díszesebb naplót vezetsz, akkor ez Neked az ideális méret.

A bőr a használat közben természetes módon öregszik, de egy nedves törlőkendővel könnyen megújítható. Anyagának köszönhetően igazán tartós. Nem szükséges minden évben újra venned.

AJÁNDÉK! Kérhetsz hozzá monogram nyomást is ajándékba.

Igazi unisex darab, ami évekig szolgál majd hűséggel.

Nincs készleten állandóan. Elkészülési idő 5 nap.

A képeken mindkét naplóméret látható. Az A5 a nagyobb. A tolltartó, és a füzetek nem részei a terméknek. Külön tudod a kosaradba tenni, vagy a csomagok között találsz kedvező ajánlatot.

Kérdés esetén írj bátran!

További információk

Monogram

Monogram nélkül, Monogram nyomással

Karácsonyi ajándékot keresel?

Amennyiben december 15-ig rendelsz, biztosan megérkezik időben a csomag, azonban az ezt követően leadott rendeléseket már csak 2024-ben tudom teljesíteni.