Barion Pixel

Amennyiben december 15-ig rendelsz, biztosan megérkezik időben a csomag, azonban az ezt követően leadott rendeléseket már csak 2024-ben tudom teljesíteni.

Bőr borító A6-os méretben

Valódi marhabőrből, kézzel készült gumis napló borító PontKata naplóhoz

7500,00 Ft


Dániel S.
Igazolt tulajdonosIgazolt tulajdonos
5/5

Nagyon jó a minősége, a kép nem hazudik, esztétikus, a kis füzeteket tökéletesen lehet benne tartani.

Ennyi idővel ezelőtt: 2 hónap

Leírás

Valódi marhabőrből, kézzel készült A6-os gumis napló borító PontKata naplóhoz

A6-os méretű borító (A4-es méret negyede). Gumi segítségével rögzíthetők bele füzetek. Összesen 4 db különálló füzet számára van benne hely. Ez lehetőséget ad arra, hogy külön témákat vezethess a füzeteidbe. Például az egyiket határidőnaplóként használod, a másikban a sportolási szokásaidat, haladásodat rögzíted. De lehet külön receptes füzeted is.

A borítóban gumi szolgál a füzetek lefűzésére. Könnyen cserélhetőek és kivehetőek, így azt is megteheted, hogy nem minden füzetet viszel magaddal, ha épp programod van. A borító gumi pedig lehetőséget ad arra is, hogy betedd alá a kedvenc tolladat. Ha négy füzettel együtt használod, akkor sem válik nehézzé. Méretének köszönhetően bármilyen táskában kényelmesen elfér. A felső gumikra pedig fityegőket rögzíthetsz az egyedi kinézetért.

A bőr a használat közben természetes módon öregszik, de egy nedves törlőkendővel könnyen megújítható. Anyagának köszönhetően igazán tartós. Nem szükséges minden évben újra venned.

AJÁNDÉK! Kérhetsz hozzá monogram nyomást is ajándékba.

Igazi unisex darab, ami évekig szolgál majd hűséggel.

Nincs készleten állandóan. Elkészülési idő 5 nap.

Az ár csak a borítóra vonatkozik. Tolltartót, füzetek és kiegészítő termékeket külön tudsz a kosaradba tenni, vagy a csomagok között találsz kedvező ajánlatot.

Kérdés esetén írj bátran!

Karácsonyi ajándékot keresel?

Amennyiben december 15-ig rendelsz, biztosan megérkezik időben a csomag, azonban az ezt követően leadott rendeléseket már csak 2024-ben tudom teljesíteni.