Barion Pixel

Amennyiben december 15-ig rendelsz, biztosan megérkezik időben a csomag, azonban az ezt követően leadott rendeléseket már csak 2024-ben tudom teljesíteni.

Akció!

Határidőnapló 2024 (A6)

Egyedileg tervezett beosztású, PontKata határidőnapló.

900,00 Ft1800,00 Ft

Nincs megjeleníthető értékelés

Leírás

Határidőnapló A6-os PontKata naplóhoz

Egyedileg tervezett beosztású határidőnapló. A hónapok és a napok kézzel, ecsetfilccel íródtak, aztán digitalizáltam őket.

A PontKata A6-os naplóhoz szabva két külön füzetből áll a teljes év (2024 első félév, 2024 második félév). A 120 grammos lapokra öröm az írás. Nem üt át rajta a filc sem. Az ünnepeket kiemeltem, így azzal már Neked nincs dolgod. A félév végén találsz pár üres oldalt, amire még jegyzetelhetsz.

Hagytam helyet arra is, hogy pici csinosítással személyre szabhasd az oldalakat. A nyomat fekete-fehér, de színes filcekkel, szövegkiemelőkkel, zselés tollakkal könnyen díszíthető. Megvan a lehetőséged, hogy matricákkal, rajzokkal, feliratokkal dobd fel a füzeted kívülről is.

Ha melósnak érzed a saját napló megalkotását, de mégis vonz a bullet journal design, akkor ez a füzet Pont Neked való!

Ha a füzetek beteltek, könnyen cserélhetőek egy újra, és a betelt füzetet is egyszerűen tárolhatod a tűzésnek köszönhetően. A filofax lapoknál mindig problémás volt nekem, hogy hogyan tegyem el egyben az előző év lapjait anélkül, hogy szétcsúsznának. Itt a megoldás!

AKCIÓ! Az első féléves füzet most 50% kedvezménnyel lehet a Tiéd. 

Nincs készleten állandóan. Elkészülési idő 5 nap.

Mérete: 10cm x 14,5cm

A PontKata A6-os borítók méretéhez igazítva.

72 oldal, 120 grammos papír, karton borító, tűzött

 

Kérdés esetén írj bátran!

További információk

Félév

első félév (január-június), második félév (július-december)

Karácsonyi ajándékot keresel?

Amennyiben december 15-ig rendelsz, biztosan megérkezik időben a csomag, azonban az ezt követően leadott rendeléseket már csak 2024-ben tudom teljesíteni.