Barion Pixel

Amennyiben december 15-ig rendelsz, biztosan megérkezik időben a csomag, azonban az ezt követően leadott rendeléseket már csak 2024-ben tudom teljesíteni.

PontKata logo 01
PontKata logo 01

PontÉrtünk (PÉ) klub

Mottó felirat

A hírlevél sorozat a feliratkozást követő pénteken indul.
Szeretettel várlak!
Kata

PontKata

A PontÉrtünk klub egy ingyenes klub, ahol támogató közegben tapasztalhatod meg a naplóvezetés hatását az életedre. Segítelek egy olyan rutin kiépítésében, ami leveszi a válladról a stresszt, amit a több szerepben való megfelelés jelent!

Milyen előnyökkel jár a PÉ tagság?

Terveztem Nektek kétféle egy hónapos tervezőt, különböző elrendezéssel. A program indulásakor letöltheted őket, és indulhat a tesztelés. A cél az, hogy megtaláld a Hozzád leginkább passzoló elrendezést, hogy hosszú távon szolgáljon a határidőnaplód.

PontKata logo 02

A 30 napos program feladatait e-mailben kapod meg, de létrehoztam egy zárt Facebook csoportot is, hogy könnyebben kibeszélhessük az adott napi teendőt, feladatot. Egy olyan közösség tagja lehetsz, ahol megértünk, és inspiráljuk egymást. Hasonló az életünk, hasonlóak a problémáink, a megoldásaink viszont különbözhetnek. Bízom benne, hogy Te is itt találsz rá a sajátjaidra.

A program keretében megfogalmazunk majd egy elérendő célt, ami számodra most a legfontosabb.

Ennek megvalósulásához pedig támogató feladatokat kapsz majd.

Sokan kezdjük úgy az évet, hogy tele vagyunk tervekkel, és célokkal. Itt az alkalom újrakezdeni, jobban csinálni. Ha a Te célod is az, hogy szervezettebb legyél, ne felejtsd el senki szülinapját, és a gyerek szülinapi buliját is időben elkezd megszervezni, akkor számodra egy jó határidőnapló a megoldás.

Sok szép és praktikus napló van a piacon, de a legfontosabb az, hogy megtaláld a saját rendszered! Azt, ami nem okoz bűntudatot, ha nem végzel el minden felírt feladatot, de büszke lehetsz magadra, ha mégis. Olyan rendszer kell, amit hosszú távon is be tudsz építeni az életedbe. Nehogy úgy járj, hogy megveszel egy szép naplót, aztán két hét után megy a sarokba kihasználatlanul! Valld be, hogy Te is jártál már így! Én többször is…

Nálad is kallódik a lakásban pár gyönyörű határidőnapló, amit lelkesen megvettél?

Januárban elkezdted tölteni, de pár hét vagy csak nap után elfogyott a lelkesedés, igaz? A legrosszabb esetben írni sem mertél bele, nehogy elrontsd a szépségét? Nem tagadom, hogy én is jártam így. Azóta is őrzöm őket, mert olyan szépek. Viszont a funkciójukat abszolút nem látták el. Tudod miért? Hosszú évek tapasztalata alapján mondhatom, hogy rettentően fontos a jó naplóvezetési rendszer kidolgozása. Nem minden határidőnapló jó mindenkinek. Meg kell tanulnod, hogy mik a saját igényeid a naplóvezetéssel kapcsolatban. Csak heti listát szeretnél írni a feladataidról, vagy naponta vezetnéd? Szeretnéd egyben látni egy hetedet, vagy egy-egy nap lenne célszerű egy oldalon?

Nem mindenki szereti a listákat. Mondjuk én is inkább pipálni. Te hogy vagy vele? Olvastam, hogy a nők számára extra megterhelő, hogy mindenféle listák pörögnek a fejükben különböző témákban (egészséges táplálkozás, divat, beszerzendő ruhák a gyerekeknek, bevásárlólisták..stb.). Ha ezeket a listákat/feladatokat leírod, akkor ettől a gondolati tehertől szabadíthatod meg magad. Meg attól a félelemtől, hogy valami kimegy a fejedből. Ez nem fordulhat elő, mert leírtál mindent. Csak előkapod a naplódat, és már pipálhatsz is.

PontKata logo 03

Brit tudósok szerint (na jó, nem csak szerintük) ahhoz, hogy egy új szokást felvegyünk, legalább 28 napi ismétlésre van szükség. Ezért kidolgoztam egy programot arra, hogy végigvezesselek ezen az időszakon, és folyamatosan segítsek a fókuszodat a naplóvezetésen tartani. A program a jelentkezést követő pénteki napon kezdődik automatikusan.

Ne gyarapítsuk a félig vezetett naplók kupacát! Gyere velem, és dolgozzunk ki együtt egy olyan rendszert, ami csak Téged szolgál!

10 ok, amiért érdemes belevágnod a rendszeres határidőnapló vezetésbe

 • A határidőnapló segít optimalizálni az időt, és lehetővé teszi, hogy hatékonyan tervezd meg a napi feladatokat és kötelezettségeket.

 

 • Segít megjegyezni és rendszerezni az összes előtted álló feladatot és kötelezettséget.

 

 • A határidőnapló segít nyomon követni és tervezni a céljaidat és feladataidat.

 

 • Segít azonosítani a legfontosabb feladatokat és azokat a
  tevékenységeket, amelyek előnyt élveznek másokkal
  szemben.

 

 • A megfelelő időmenedzsment segíthet csökkenteni a stresszt, mivel növeli a szervezettséget és az ellenőrzést. Kézben tarthatod a dolgokat.
 • Segít hosszú távú tervek készítésében, beleértve a célokat és határidőket.

 

 • Lehetővé teszi, hogy lásd előre a következő napokat vagy heteket, és felkészülj a közelgő feladatokra és eseményekre.

 

 • Segít megszervezni az időpontokat és találkozókat másokkal, és hozzájárul a hatékonyabb kommunikációhoz.

 

 • Megtudhatod, hogy mely feladataidat
  érdemes delegálnod.

 

 • Betervezheted a pihenésedet is, vagy a családdal töltendő időt előre. Így gondoskodhatsz a pihenésedről, és a kikapcsolódásodról.

Ha velem tartasz, akkor segítek kialakítani a saját rendszered. Felkészülten kezdheted el az új naplód vezetését, mert már biztosan tudod, hogy hogyan lesz hosszú távon a hasznodra. Hiszem, hogy nem a tökéletesség a lényeg, hanem a funkció!

Miért iratkozz fel?

Nem egy újabb feladatot akarok Neked adni a rendszeres naplóvezetéssel, hanem egy Téged segítő módszert, amitől könnyebbé válhatnak a hétköznapi feladataid. Ha ügyes vagy, akkor akár a nagy terveid megvalósításához is közelebb vihet.

PontKata logo 02

Első lépésként választhatsz kétféle naplótervből. Ezeket úgy terveztem meg, hogy irányt mutathassanak abban, hogy milyen napló elrendezés lesz az, ami Neked igazán bejön hosszú távon. A Neked tetszőt letöltve, és kinyomtatva már kezdhetjük is a rutin kiépítését. Ez csak egy ideiglenes “napló” lesz, ami segít kikísérletezni a metódust. Nem fogod sajnálni a szép lapok összefirkálását, a hiba javításokat, csak vezeted, ahogy tetszik, és kész. No stressz!

Aztán meghatározzuk a célokat, amiket szeretnél elérni a napló rendszeres használatával. Lehet ez akár csak az is, hogy mindig felírod a családi és a saját programodat is, így ha vasárnap előveszed a naplódat, akkor már tudod, hogy milyen feladatok várnak Rád a héten. Elkezdjük a használatot, és kialakítjuk a rendszereinket. Minden nap jövök majd segítő ötletekkel és feladattal, de ígérem, hogy a program nem vesz majd el sok időt!

Hiszem, hogy mindenkinek megvan a saját rendszere, és ha ez nem is azonos, akkor is inspirálódhatunk másoknak bevált módszerekből. Nagyon sok határidőnaplót láttam már, és mindegyikből tanultam valamit arról, hogy én mit szeretnék, és mit nem szeretnék vezetni a sajátomban. Ez időben került. Szeretném, ha Neked nem tartanak hónapokig a saját rendszer kiépítése. 

Mit kaphatsz itt, amit az egyedüli naptár tesztelgetés nem adhat meg?

És hogy mibe kerül ez Neked?

A Klub ingyenes! Szeretném, ha minél többünk élete válna átláthatóbbá a rendszeres naplóvezetés által anélkül, hogy újabb “feladatot” vennél a nyakadba!

A visszajelzésedre viszont mindenképp számítok! Folyamatosan fejlesztem a naplók elrendezését, hogy az aktuális igényekhez szabjam, ezért nagyon fontos
számomra a segítséged, amit előre is, hálásan köszönök!

Nem veszem le Rólad a szemem! Segítek, hogy rendszeresen vezesd a naplódat, és átláthatóbbak legyenek a mindennapok! Jól hangzik? Én már alig várom, hogy kezdjük!

 • Megmutatom a lehetséges naplóvezetési elrendezéseket, módokat. Ezzel nagymértékben csökkentheted azt az időt, ami a kutatásra, keresgélésre ment volna el.
 • A Te személyes problémáidat, elakadásaidat is megoldhatjuk közösen. Az e-mailekre bármikor válaszolhatsz, és én ott leszek a másik oldalon. Nem csak egy sablont mutatok. A személyre szabás a kulcs!
 • Lesz szó rendszerben gondolkodásról, és időtervezésről is.
 • A legtöbben a jelölések és a díszítések témáját szerették, így ez sem maradhat ki.
 • Olyan komplex programot igyekeztem összerakni, ami mindenkinek segíthet vezessen bármilyen naplót.
 • A haladó naplózókat is várom, mert szerintem tudok újat mondani. 😉 Kezdhetjük?
 • Megmutatom a lehetséges naplóvezetési elrendezéseket, módokat. Ezzel nagymértékben csökkentheted azt az időt, ami a kutatásra, keresgélésre ment volna el.
 • A Te személyes problémáidat, elakadásaidat is megoldhatjuk közösen. Az e-mailekre bármikor válaszolhatsz, és én ott leszek a másik oldalon. Nem csak egy sablont mutatok. A személyre szabás a kulcs!
 • Lesz szó rendszerben gondolkodásról, és időtervezésről is.
 • A legtöbben a jelölések és a díszítések témáját szerették, így ez sem maradhat ki.
 • Olyan komplex programot igyekeztem összerakni, ami mindenkinek segíthet vezessen bármilyen naplót.
 • A haladó naplózókat is várom, mert szerintem tudok újat mondani. 😉 Kezdhetjük?

The form you have selected does not exist.

Karácsonyi ajándékot keresel?

Amennyiben december 15-ig rendelsz, biztosan megérkezik időben a csomag, azonban az ezt követően leadott rendeléseket már csak 2024-ben tudom teljesíteni.