Barion Pixel

Amennyiben december 15-ig rendelsz, biztosan megérkezik időben a csomag, azonban az ezt követően leadott rendeléseket már csak 2024-ben tudom teljesíteni.

Bőr borítós A5-ös napló csomag

A5-ös naptár csomag. Bőr borító, három füzettel és ajándék fityegővel. Választhatsz hozzá monogram nyomást is.

15200,00 Ft


Nincs megjeleníthető értékelés

Leírás

Valódi marhabőrből, kézzel készült A5-ös  PontKata napló csomag ponthálós füzetekkel

Ez a csomag tartalmazza az igazi marha bőrből készült borítót, és 3 füzetet. A borító is kézzel készül. A mérete A5-ös. A gumis fűzésnek köszönhetően akár 4 db füzetet is rakhatsz bele. A bőr az idő múlásával természetes módon öregszik. Egy nedves törlőkendővel viszont könnyen visszaállítható az eredeti fénye.

A csomagba 3 db teljesen üres ponthálós füzetet tartozik. A lapok 100 grammosak. Elég vastagok ahhoz, hogy akár ecsetfilccel is alkothass bele (vízbázisú filcet javaslok, mert az alkoholos átüt a vastagabb papíron is). Ebben  írhatsz jegyzeteket, ötleteket, vagy akár vezethetsz hagyományos naplót is benne, ahova kiöntheted a gondolataidat. A lapok sarkai kerekítettek.

Igazi fenntartható megoldás, mert nem csak egy évre vásárolod, hanem több évig használhatod újra, és újra. Csak a füzetek kell kicserélned benne, ha betelnek.

Nincs készleten állandóan. Elkészülési idő 5 nap.

AJÁNDÉK! Ajándékba jár a csomaghoz egy választható fityegő is, amit a legördülő menüből tudsz kiválasztani. 

AJÁNDÉK! Ajándék továbbá a neved kezdőbetűinek dombornyomása is a bőr borítóba, ha szeretnéd.

Mérete: A5

A lapok vastagsága:

100 gram (ponthálós füzet)

Lekerekített sarkok

Kötés típusa: írkatűzött

A ponthálós füzet 56 oldalas

 

Ha tetszik a naplózás, de nem tudod, hogy pontosan hogy használd, akkor szívesen látlak az ingyenes PontÉrtünk klubban, ahol együtt találjuk meg a módját, hogy a naplóvezetés ne egy újabb feladat legyen, hanem tényleg egy minket segítő eszköz.

Kérdés esetén írj bátran!

További információk

Ajándék fityegő

Alma, Bagoly, Duci madár, Fényképezőgép, Horgony, Madár kalitkában, Makkok, Nagy levél, Olló, Pici levél, Pillangó, Replülő madár, Someone special, Szárny, Szitakötő, Szív, Vitorlás

Karácsonyi ajándékot keresel?

Amennyiben december 15-ig rendelsz, biztosan megérkezik időben a csomag, azonban az ezt követően leadott rendeléseket már csak 2024-ben tudom teljesíteni.